Go Back  DVD Talk Forum > Entertainment Discussions > Video Game Talk
Reload this Page >

World of Warcraft game thread - 'official' dvdtalk server inside.

Video Game Talk The Place to talk about and trade Video & PC Games

World of Warcraft game thread - 'official' dvdtalk server inside.

Old 08-28-05, 07:03 AM
  #1226  
DVD Talk Hall of Fame
 
Join Date: Jan 2000
Location: Somewhere out there... YES THERE!!!
Posts: 7,936
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by nickdawgy
I am using a few different mods. Auctionner, scrolling combat text, pet feeder, titan panel, and a few others.

Not sure I'd want to play an alliance character, although a Night Elf Hunter or Dwarf Hunter may be cool. If I was alliance, could I group with horde members? I take it horde and alliance can't enter each others towns w/o having the guards on their butts? Kind of like EQ, where you could group with a Iksar or a Dark Elf, but try and go to their cities, and you're KOS.

nope, you cannot /tell, talk to or fratrenize with the opposite faction. Can't trade, invite to group or anything. The opposing faction doesn't even understand what you say, it comes out in all gibberish.
glassdragon is offline  
Old 08-28-05, 10:20 AM
  #1227  
DVD Talk Legend & 2019 TOTY Winner
 
Bacon's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: the 870
Posts: 21,606
Received 16 Likes on 14 Posts
Why would want to group with an allaince is beyond me
Bacon is offline  
Old 08-28-05, 12:01 PM
  #1228  
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
A question about bugs and dupes for wow

My friend was over the other day, and I showed him http://www.exploitsrus.com/wow.html It is a site with cheats, bugs, dupes, etc for World of Warcraft. He told me it was against the rules for WoW to do this. Is this true? I am used to cheating on video games for my whole life, so I was sort of shocked to hear this.
shaolinbansa is offline  
Old 08-28-05, 12:15 PM
  #1229  
Moderator
 
Groucho's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 71,296
Received 77 Likes on 54 Posts
Originally Posted by shaolinbansa
He told me it was against the rules for WoW to do this. Is this true? I am used to cheating on video games for my whole life, so I was sort of shocked to hear this.
Of course it's true. WoW is a multiplayer game, not single player. When you signed the TOS, you agreed not to use any third-party hacks and cheats.

It's not like WoW is rocket-science. No need to cheat anyway.
Groucho is offline  
Old 08-28-05, 01:02 PM
  #1230  
DVD Talk Gold Edition
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,393
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Nice spam attempt there.
Fandango is offline  
Old 08-28-05, 02:44 PM
  #1231  
DVD Talk Legend & 2019 TOTY Winner
 
Bacon's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: the 870
Posts: 21,606
Received 16 Likes on 14 Posts


how was that spam?
Oh wait see the paypal link now
Bacon is offline  
Old 08-28-05, 09:44 PM
  #1232  
DVD Talk Legend & 2019 TOTY Winner
 
Bacon's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: the 870
Posts: 21,606
Received 16 Likes on 14 Posts
time for screenshot



to do it enter game, press print screen button then paste to a pic prgram ie mspaint save file, then upload to a hosting site then post link or pic here

here's mine



and the original size

http://upload.pbase.com/image/48368369/original.jpg
Bacon is offline  
Old 08-29-05, 02:23 AM
  #1233  
DVD Talk Hero
 
nickdawgy's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Southern Cal-ee-for-nee
Posts: 30,689
Received 59 Likes on 39 Posts
I have a question. I have my 11 spells in the first button area at the bottom of the screen. I want to use more spells, but it's a pain to go to the 2nd and 3rd set of buttons all the time. Is there a way to make more buttons that are on the screen all the time?
nickdawgy is offline  
Old 08-29-05, 10:36 AM
  #1234  
Senior Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: N.C.
Posts: 519
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by nickdawgy
I have a question. I have my 11 spells in the first button area at the bottom of the screen. I want to use more spells, but it's a pain to go to the 2nd and 3rd set of buttons all the time. Is there a way to make more buttons that are on the screen all the time?
Go to www.wowinterface.com or one of those similar sites and get one of the add ons. I believe I have 44 on my screen at all times. There are tons of add ons for WoW. Just make sure whatever you get is correct for the current build of the game.
kdubby is offline  
Old 08-29-05, 10:38 AM
  #1235  
Moderator
 
Groucho's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 71,296
Received 77 Likes on 54 Posts
You don't need an add-on to add extra bars any more. Just go to interface options and add the extra bars there.
Groucho is offline  
Old 08-29-05, 12:13 PM
  #1236  
DVD Talk Ultimate Edition
 
Join Date: Aug 2002
Location: MA
Posts: 4,661
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Lvl 48 shadow priest here. Will be making the move to healing probably around lvl 55. Sometimes my gameplay is limited (10 minutes here or there) so I have become proficient at manufacturing money and have over 700g saved. I buy arcane crystals for 17-19g (I normally send a message in IF or respond to people selling, find out how many they have and buy their whole lot) and will transmute myself (when I can) or pay 4-6g to have the transmute done by someone else. I will then sell the arcanite for 28-36g depending on supplies at the current moment. So profit is nearly 8-14g per sell minus the nominal cost for thorium bars (3g per stack). I rarely buy any super expensive gear as I can normally find just as good gear (as a priest I look for +stm and +int) for 1-5g per item or I get the various drops in the instances. I want my epic mount when I can get it.
neiname is offline  
Old 08-29-05, 01:17 PM
  #1237  
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Calgary
Posts: 329
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by neiname
Lvl 48 shadow priest here. Will be making the move to healing probably around lvl 55.
There's no real reason for you to switch to a holy build at 55. If you are a good healer you can do it regardless of talent spec. The upper level holy talents don't really do that much (though imp flash heal would be nice for pvp). My compromise, which gives me the best of each talent tree, was to go with a 21/9/21 build. This gives you access to Inner Focus, Spiritual Healing, and Silence. You lose a bit in damage, but you gain it back in improved healing. At least this way you can still defend yourself if you are on your own...
hardcore is offline  
Old 08-30-05, 12:50 AM
  #1238  
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Dec 2002
Location: Manhattan
Posts: 1,176
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts


Full-size image - After I made this I forgot to include my mount, which is an emerald raptor. If I think about it later I might redo it.
Jonny2k1 is offline  
Old 08-30-05, 04:24 AM
  #1239  
DVD Talk Platinum Edition
 
Setzer's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: The Great Northwest
Posts: 3,755
Received 4 Likes on 1 Post
Here are a couple of screens I took this evening. First one shows all my bars, bags and character info and the second shows how it looks with everything off. I have a menu on the right hand side that controls the bars.





The mods I'm using are Discord Action Bars, Unit Frames and Group Buttons. You can find them here.
Setzer is offline  
Old 08-30-05, 07:50 AM
  #1240  
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Apr 1999
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,832
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
A friend just sent me this. Pretty funny 'roleplaying' experience. No bad images but the dialogue might be NSFW.

http://www.discordguild.org/
Gromit is offline  
Old 08-30-05, 06:09 PM
  #1241  
DVD Talk Gold Edition
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,393
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by neiname
Lvl 48 shadow priest here. Will be making the move to healing probably around lvl 55. Sometimes my gameplay is limited (10 minutes here or there) so I have become proficient at manufacturing money and have over 700g saved. I buy arcane crystals for 17-19g (I normally send a message in IF or respond to people selling, find out how many they have and buy their whole lot) and will transmute myself (when I can) or pay 4-6g to have the transmute done by someone else. I will then sell the arcanite for 28-36g depending on supplies at the current moment. So profit is nearly 8-14g per sell minus the nominal cost for thorium bars (3g per stack). I rarely buy any super expensive gear as I can normally find just as good gear (as a priest I look for +stm and +int) for 1-5g per item or I get the various drops in the instances. I want my epic mount when I can get it.

I wish I could do this too but the crystals are about 25g on my server which would pretty much knock out all profit after a transmute as the bars sell for about 30g and I'm not an alchemist. I did however find a few for 20g. My friend got heartseeker plans for cheap and we are hoping to make a few to sell as a guild and profit off those.
Fandango is offline  
Old 09-01-05, 06:27 AM
  #1242  
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Nov 2004
Location: Decatur, IN
Posts: 1,346
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
this is funny


http://www.tomshardware.com/game/20050822/index.html
BeanDip0001 is offline  
Old 09-01-05, 09:30 AM
  #1243  
DVD Talk Legend
 
joeblow69's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Palm Springs
Posts: 10,620
Received 79 Likes on 40 Posts
I just started playing this again last night after picking WoW up from Bestbuy for $35. I'm up to a level 9 warrior (woo hoo! ). But one question... I got to the bottom of some mine last night, and found this really nice 2 handed sword. BUT, it says I can't use it because i don't have the two-handed skill. I can't find anyone that will teach me that (checked all 3 local warrior trainers). Where do I find that skill?

Oh yeah, when I was mining last night, I found a chunk of TigerEye or something like that. What's that for?
joeblow69 is offline  
Old 09-01-05, 01:09 PM
  #1244  
DVD Talk Limited Edition
 
DaveNinja's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sacramento (The City of a Beer)
Posts: 7,186
Received 20 Likes on 16 Posts
tigerseye is for engineering and blacksmithing and maybe another profession.
get sword training from Woo Ping in stormwind (if you're aliance). ask a guard at the big city where the "weapons master" is
DaveNinja is offline  
Old 09-02-05, 06:47 PM
  #1245  
DVD Talk Limited Edition
 
Join Date: Jan 2001
Location: Florida
Posts: 5,456
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
bacon; Why does your shaman have all that ammo?
RoQuEr is offline  
Old 09-06-05, 01:52 PM
  #1246  
DVD Talk Ultimate Edition
 
Join Date: Aug 2002
Location: MA
Posts: 4,661
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Could someone type out a macro that would allow me to switch what I am wearing for armor. I want to easily move from shadow damage to +int +stm armor.
neiname is offline  
Old 09-07-05, 12:01 AM
  #1247  
DVD Talk Gold Edition
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,393
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
New rumored patch notes:

http://www.whataboutpp.com/
Fandango is offline  
Old 09-07-05, 09:49 AM
  #1248  
DVD Talk Ultimate Edition
 
Join Date: Aug 2002
Location: MA
Posts: 4,661
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by Fandango
New rumored patch notes:

http://www.whataboutpp.com/
Can someone link the text to a post please.
neiname is offline  
Old 09-07-05, 10:20 AM
  #1249  
DVD Talk Legend
 
joeblow69's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Palm Springs
Posts: 10,620
Received 79 Likes on 40 Posts
Is anyone on the DragonBlight server? If so, i need a good guild to join. Plus, if you want to send a poor warrior something cool, I'm Shankwood.

BTW, I'm kind of confused about quests. I failed this quest in Loch Modean to escort this dwarf to the excavation. I thought I was supposed to abandon the quest, and then go back to the guy who gave me the quest, and he'd give it to me again. But he won't even talk to me now. Have I screwed this quest for good?

And where's the best place for a solo 16 warrior to level up? Should I be attacking guys at my level, or a couple levels below me?
joeblow69 is offline  
Old 09-07-05, 11:16 AM
  #1250  
DVD Talk Limited Edition
 
DaveNinja's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sacramento (The City of a Beer)
Posts: 7,186
Received 20 Likes on 16 Posts
for level 16 i would do the quests in Loch Modan and Westfall. after doinging most of them you should be at 20-22.

the Rumored 1.8 patch notes are fake.

neiname: there is an addon that switches armor/weapons all at once for you. It might have "stance" in the name since it was made for warriors changing stance but it works for everyone.
DaveNinja is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.