Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

the "hot folder" function ... not working?

Old 07-17-01, 03:22 AM
  #1  
Stealth Moderator
Thread Starter
 
namja's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: High Definition
Posts: 24,966
the "hot folder" function ... not working?

At the bottom of the forums, I see:

( <img src="images/newhotfolder.gif" border=0 alt="Hot Thread"> <font face="verdana,arial,helvetica" size="1"><b>More than 15 replies or 150 views</b></font> )
( <img src="images/hotfolder.gif" border=0 alt="Hot Thread"> <font face="verdana,arial,helvetica" size="1"><b>More than 15 replies or 150 views</b></font> )

But I see neither <img src="images/newhotfolder.gif"> nor <img src="images/hotfolder.gif"> next to any of the threads even though many of them have more than 15 replies and/or 150 views.

Does anyone see them?

Geoff, is this function working?
namja is offline  
Old 07-17-01, 11:03 AM
  #2  
DVD Talk Hero
 
Join Date: Dec 1999
Location: Shackled
Posts: 35,372
works when I do a search only
Bushdog is offline  
Old 07-17-01, 11:53 AM
  #3  
Registered
 
GeoffK's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Marblehead, MA
Posts: 6,948
It should be turned off.
GeoffK is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.