Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

Problems with accessing ad banners in Netscape

Old 04-10-01, 01:58 PM
  #1  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Location: OFF-WORLD
Posts: 5,978
In 4.6 I?m getting pages hanging with only 9 bytes loaded and in Netscape 6 it flashes up an error message multiple times saying "the connection was refused when attempting to contact ads.kleinman.com:8081 and every action (thread opening, new forum etc) brings up the same message. FWIW the forum as a whole has been loading waaaay slower for me lately and it seems to be related to the aforementioned ads, or are these the pack shots at the top of the page?

Any thoughts Geoff?
jonathan.e is offline  
Old 04-10-01, 02:04 PM
  #2  
DVD Talk Hall of Fame
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 7,985
I'm having problems with IE also. None of the ads appear, replaced with a "The page you are looking for cannot..."

The annoying thing is that they all load as separate pages so that when I try to click my back button, I have nine multiple pages. Odd.
Boot is offline  
Old 04-10-01, 02:31 PM
  #3  
Premium Member
 
bfrank's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: So. Cal
Posts: 20,623
Its also killing the back button in IE5
bfrank is offline  
Old 04-10-01, 02:46 PM
  #4  
DVD Talk Legend
 
Join Date: Jul 1999
Location: The L.A.
Posts: 18,122
major annoyance

I thought it was just me and I rebooted. Then when I ran into the same problem, I decided to check here.

this sucks. Hope it gets fixed soon.
DodgingCars is offline  
Old 04-10-01, 03:12 PM
  #5  
DVD Talk Hall of Fame
 
Join Date: Jan 2001
Location: Portland
Posts: 8,324
I'm getting it in Netscape 4.7 too. In Netscape just disable java and javascript, it works fine.

Edit>Preferences>Advanced.

Bingo!
renaldow is offline  
Old 04-10-01, 03:39 PM
  #6  
BT
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Aug 2000
Location: Sunny San Diego
Posts: 1,293
Ditto

I'm getting the ad banner problem as well like Boot and brank. I'm using IE 5.5, and it is killing the back button..

Any ideas?



Edit: Thanks for the tip renaldow, disabling java and java-scripting in the IE security settings works as well, just can't see the ads now.


Edit 2: The Ad banners are behaving properly now... Turned Java and scripting back on, no problems... hmmm..

[Edited by BT on 04-10-01 at 04:27 PM]
BT is offline  
Old 04-10-01, 03:43 PM
  #7  
DVD Talk Limited Edition
 
Join Date: Nov 2000
Location: Des Plaines, IL
Posts: 6,719
The odd thing is, it only kills the back button on dvdtalk, not on other websites. I'm on IE 5.5.
rabbit77 is offline  
Old 04-10-01, 03:50 PM
  #8  
Banned
 
Join Date: Jul 2000
Location: New England, USA
Posts: 16,046
I think the clicking noise is kind of cool ...

Soup Nazi is offline  
Old 04-10-01, 04:33 PM
  #9  
DVD Talk Platinum Edition
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 3,506
my back button has been messed up for the past week or so.

I installed IE 5.5 and it appears to be working okay now. I'm not sure which IE I had before. At least I'm not getting those stupid error messages from the ad page anymore
Applejack is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.