Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

Quote tags = no post?

Old 11-17-07, 01:41 PM
  #1  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,032
Quote tags = no post?

I just tried posting a [quote] and its url in the movie forum. When it returned me to my post it was completely blank, no text no url. Once I removed the [quote] tags it showed up. What gives?
MartinBlank is offline  
Old 11-17-07, 08:32 PM
  #2  
DVD Talk Legend
 
TheMovieman's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Oregon
Posts: 11,581
Don't know about your situation, but I notice on vBulletin boards, when you reply to a post, it will only quote the most recent one and not include if there's a quote within the previous post. (if that makes any sense)

It's not a DVDTalk problem (I don't think), but more something in vBulletin's code.
TheMovieman is offline  
Old 11-17-07, 09:28 PM
  #3  
DVD Talk Reviewer/ Admin
 
Adam Tyner's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Greenville, South Cackalack
Posts: 21,702
My guess: you didn't properly close the quote.

Like, you did:

[ QUOTE ] blah blah blah [ QUOTE ]

...instead of:

[ QUOTE ] blah blah blah [ /QUOTE ]
Adam Tyner is online now  
Old 11-17-07, 11:37 PM
  #4  
DVD Talk Legend
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 17,724
Yeah, I've experienced the same because of exactly what Tyler illustrated, not closing the quote properly.
Jay G. is offline  
Old 11-18-07, 02:13 AM
  #5  
Challenge Guru & Comic Nerd
 
Trevor's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: spiritually, Minnesota
Posts: 34,724
Originally Posted by Jay G.
Yeah, I've experienced the same because of exactly what Tyler illustrated, not closing the quote properly.
Ah, you have a pet name for Adam, cute.
Trevor is offline  
Old 11-18-07, 02:20 AM
  #6  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,032
But the entire post was empty. I've messed up the closing before...it was just weird to me. The url, which was outside of the quote wasn't even showing up. It seems to be fine now.
MartinBlank is offline  
Old 11-18-07, 12:15 PM
  #7  
DVD Talk Legend
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 17,724
Originally Posted by MartinBlank
But the entire post was empty. I've messed up the closing before...it was just weird to me. The url, which was outside of the quote wasn't even showing up. It seems to be fine now.
The way the site handles unproperly formatted quotes had changed a few weeks ago. You used to get a weirdly formatted post, but after the change you'd get no post at all; even the parts outside the quoted area wouldn't show up.

Again, I've experienced this a few times the past month or so, and every time is was because I hadn't properly closed a quote, as Adam Tyner pointed out.

It looks like now the site has been updated so that unclosed quotes still show up, just not as quotes.
Jay G. is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.