Go Back  DVD Talk Forum > DVD Discussions > DVD Talk
Reload this Page >

Without A Trace Season 1 DVD problem

DVD Talk Talk about DVDs and Movies on DVD including Covers and Cases

Without A Trace Season 1 DVD problem

Old 12-24-04, 06:36 PM
  #1  
DVD Talk Ultimate Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Location: Pearland, TX
Posts: 4,043
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Without A Trace Season 1 DVD problem

Hi,

I just bought Without A Trace Season 1 DVD from Amazon.com and received the DVDs today in the mail. I'm having problem playing episode 8. Episode 8 is on Disc 1 Side B. Has anyone else encounter this problem? I tried playing this episode on 3 of my DVD players without success.

1) On my Sony DVD Player (Model #DVP-NC665P), it would pause around 7 seconds after playing the episode, then after a few second pause, it would skip to around 14 minute mark and start playing there.

2) On my Toshiba DVD Player (Model #SD-2109), it would play through the first 14 minutes, but the screen showed tons of square video pixelation problem.

3) On my Dell PC DVD-ROM drive, it wouldn't even play the episode at all.

Just wondering if anyone else is having this problem or is this something wrong with my copy of DVD. I already asked Amazon.com for a replacement. Not sure if there is anything else I could've done from my end to fix this problem.

Thanks in advance for any help.
Old 12-24-04, 08:42 PM
  #2  
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: New Jersey
Posts: 53
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I had similar problems with my brand new box set. I can't remember if it was episode 8 (though I'll check in a little bit), I do remember that it was Disc One, though. I took it out of the player and cleaned it, and didnt have any problems after that. I was getting pixelation and boxes, etc, too.
Old 12-24-04, 11:40 PM
  #3  
DVD Talk Ultimate Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Location: Pearland, TX
Posts: 4,043
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I just tried what you suggested. I cleaned my disc. And played it again. Now instead of pausing at 7 second, then skip to around 14 minute mark, it would skip to around 4 minute mark first, then paused, and skip to 14 minute mark.

Could you tell me what you use to clean the disc? I use the the normal lens cleaner and wipe it with tissue paper.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.