Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

Ad Server - SHOULD BE FIXED!

Old 04-11-01, 04:52 PM
  #1  
Registered
Thread Starter
 
GeoffK's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Marblehead, MA
Posts: 6,948
Woooo Hoooo.

We did some big reconfiguring of our adserver, and so hopefully this will resolve the problems many of you have experienced (especially those of you behind firewalls)!

GeoffK is offline  
Old 04-11-01, 05:32 PM
  #2  
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Jun 2000
Location: Woodbridge Va.
Posts: 1,267
Yes it's fixed now, thanks it was getting annoying for awhile there. Keep up the good work on the site. It's a great site.
roger_d is offline  
Old 04-11-01, 05:51 PM
  #3  
CineSchlock-O-Rama
 
G. Noel Gross's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Dallas
Posts: 2,828
IT'S ALIVE! Thanks, Geoff. Your hard work is greatly appreciated. No more rassling the Back button while crusing the site here at the office. Shhhh. Don't tattle.
G. Noel Gross is offline  
Old 04-11-01, 06:20 PM
  #4  
X
Administrator
 
X's Avatar
 
Join Date: Oct 1987
Location: AA-
Posts: 10,739
Although it had been working fairly well for me recently (that's probably why you were getting IE problem reports), things were pretty nasty until about an hour ago. But it looks good now.
X is offline  
Old 04-11-01, 06:55 PM
  #5  
X
Administrator
 
X's Avatar
 
Join Date: Oct 1987
Location: AA-
Posts: 10,739
A couple of times in the last hour I got the dreaded Netscape every-page-stops-loading-after-89-bytes problem where you have to close Netscape and then go into task manager and kill the process. This is most often found on very suckekekeke sites and I saw it here temporarily a few weeks ago and posted about it. It got fixed then and, until now, the problem had not reoccurred.
X is offline  
Old 04-11-01, 07:43 PM
  #6  
DVD Talk Legend
 
Join Date: Jul 1999
Location: The L.A.
Posts: 18,122
Originally posted by X
A couple of times in the last hour I got the dreaded Netscape every-page-stops-loading-after-89-bytes problem where you have to close Netscape and then go into task manager and kill the process. This is most often found on very suckekekeke sites and I saw it here temporarily a few weeks ago and posted about it. It got fixed then and, until now, the problem had not reoccurred.
i've been having this problem too.

DodgingCars is offline  
Old 04-11-01, 08:21 PM
  #7  
Registered
Thread Starter
 
GeoffK's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Marblehead, MA
Posts: 6,948
What version of Netscape are youz on?
GeoffK is offline  
Old 04-11-01, 08:22 PM
  #8  
X
Administrator
 
X's Avatar
 
Join Date: Oct 1987
Location: AA-
Posts: 10,739
Originally posted by gkleinman
What version of Netscape are youz on?
4.76. The latest before the 6.0 beta.
X is offline  
Old 04-12-01, 12:41 AM
  #9  
Senior Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: Lawrence, MA
Posts: 979
Originally posted by gkleinman
What version of Netscape are youz on?
Netscape Communicator 4.61

BTW, if I turn off JavaScript, the pages load fine... which is what I'm now doing in order to visit this site.

alan
alanstar@erols.com is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.