Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

Mark this Forum Read ~ Not Working

Old 09-25-17, 08:42 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Mark this Forum Read ~ Not Working

Using Microsoft Edge, the Mark Forums read option does not seem to be working any more. When I select this option, nothing seems to be happening. No cursor spinning or any indication of anything happening at all. This is a recent occurrence.
Holydoc is offline  
Old 09-25-17, 10:34 PM
  #2  
DVD Talk Legend
 
Sonic's Avatar
 
Join Date: May 1999
Posts: 17,387
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Isn't MS Edge an incomplete browser?
Sonic is offline  
Old 09-26-17, 10:38 AM
  #3  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Also doesn't work with IE 11 on a different computer. Does it work for you Sonic?
Holydoc is offline  
Old 09-26-17, 03:41 PM
  #4  
DVD Talk Legend
 
Sonic's Avatar
 
Join Date: May 1999
Posts: 17,387
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Originally Posted by Holydoc View Post
Also doesn't work with IE 11 on a different computer. Does it work for you Sonic?
It works perfectly fine for me but I'm using Firefox 55. I don't use IE or Edge, those browsers are too problematic and unsecured. I can't risk browsing the internet using crap that sucks in malware.
Sonic is offline  
Old 09-26-17, 04:22 PM
  #5  
Challenge Guru & Comic Nerd
 
Trevor's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: spiritually, Minnesota
Posts: 33,904
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Works on iOS Safari.
Trevor is offline  
Old 09-26-17, 06:22 PM
  #6  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Also lets make sure we are all using the same OS. Trevor is using Apple's OS. I am using Windows 10. Wonder if it is a browser or OS problem?
Holydoc is offline  
Old 09-26-17, 06:58 PM
  #7  
DVD Talk Legend
 
Sonic's Avatar
 
Join Date: May 1999
Posts: 17,387
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Originally Posted by Holydoc View Post
Also lets make sure we are all using the same OS. Trevor is using Apple's OS. I am using Windows 10. Wonder if it is a browser or OS problem?
I'm using Windows 7 and FF55

Sonic is offline  
Old 09-27-17, 08:33 AM
  #8  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Thanks Sonic.

I tried it on Windows 7, using IE 11 and it still would not set the threads to read. So it is not the OS that matters. It appears to be IE 11 or Edge. Both of these browsers are Microsoft created.

Sonic, you can confirm this by using either one of those browsers to see if you can mark threads read. I am asking you to check because those browsers are already on your machine. I would have to download and install FireFox.

Thanks in advance.
Holydoc is offline  
Old 09-27-17, 09:04 AM
  #9  
DVD Talk Reviewer/ Admin
 
Adam Tyner's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Greenville, South Cackalack
Posts: 20,689
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

It works for me on Windows 10 with Edge.


Last edited by Adam Tyner; 09-27-17 at 09:12 AM.
Adam Tyner is offline  
Old 09-27-17, 12:00 PM
  #10  
DVD Talk Hall of Fame
 
joeblow69's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Palm Springs
Posts: 7,698
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Originally Posted by Adam Tyner View Post
It works for me on Windows 10 with Edge.
Works for me as well on win10 with Edge. Maybe do "inspect element" and look at the console tab to see if there's any errors?
joeblow69 is offline  
Old 09-27-17, 12:49 PM
  #11  
DVD Talk Reviewer/ Admin
 
Adam Tyner's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Greenville, South Cackalack
Posts: 20,689
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

I think I know what the issue is. Do you have a specific forum bookmarked (or are you always using the autocomplete in your browser)? If so, you probably have it bookmarked as http://forum.dvdtalk.com/[whatever]

If you change your bookmarked link from "http" to "https", it should work. 'Mark this forum read' works when I'm looking at a forum under HTTPS, but it doesn't under plain ol' HTTP.
Adam Tyner is offline  
Old 09-27-17, 01:48 PM
  #12  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 149
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Originally Posted by Adam Tyner View Post
I think I know what the issue is. Do you have a specific forum bookmarked (or are you always using the autocomplete in your browser)? If so, you probably have it bookmarked as http://forum.dvdtalk.com/[whatever]

If you change your bookmarked link from "http" to "https", it should work. 'Mark this forum read' works when I'm looking at a forum under HTTPS, but it doesn't under plain ol' HTTP.
That fixed the problem! Brilliant!

I had the forum bookmarked as http://forum.dvdtalk.com/tv-talk-14. Once I changed the bookmark to https://forum.dvdtalk.com/tv-talk-14, the mark read application works again.

Now how did you EVER figure that out, Adam? Why all of a sudden did the forum not work with http:? And more importantly, why does it work with https:??

It is crazy that I have three machines all with the reference to this forum using http:
Holydoc is offline  
Old 09-27-17, 08:12 PM
  #13  
DVD Talk Legend
 
Sonic's Avatar
 
Join Date: May 1999
Posts: 17,387
Re: Mark this Forum Read ~ Not Working

Originally Posted by Holydoc View Post
That fixed the problem! Brilliant!

Now how did you EVER figure that out, Adam? Why all of a sudden did the forum not work with http:? And more importantly, why does it work with https:??

It is crazy that I have three machines all with the reference to this forum using http:
Adam is a genius.

Recently dvdtalk transitioned to https (more secured) so it affected various things on the site including embedded of YT vids.
Sonic is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.