Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

"Search Forum" not working

Old 04-18-13, 07:44 PM
  #1  
DVD Talk Legend
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Location: Lower Beaver, Iowa
Posts: 10,522
"Search Forum" not working

The Search Forum function at the top of the page always seems to work better than the forum's search function. But now it redirects to a Google page that encourages the forum to sign up for the service, starting as low as $100 a year.

Did Internet Brands forget to pay its Google bill or something?
Mr. Salty is offline  
Old 04-19-13, 08:36 AM
  #2  
Challenge Guru & Comic Nerd
 
Trevor's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: spiritually, Minnesota
Posts: 34,418
Re: "Search Forum" not working

Not enough of you renewed the premium memberships. It's your fault, not IB's.
Trevor is offline  
Old 04-19-13, 04:31 PM
  #3  
Administrator
 
IBobi's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 554
Re: "Search Forum" not working

I'm not seeing that -- are you still seeing it?
IBobi is offline  
Old 04-19-13, 04:41 PM
  #4  
DVD Talk Limited Edition
 
Larry C.'s Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Let's Go Heat!
Posts: 7,495
Re: "Search Forum" not working

Originally Posted by Trevor View Post
Not enough of you renewed the premium memberships. It's your fault, not IB's.
SHILL!!!
Larry C. is offline  
Old 04-19-13, 05:02 PM
  #5  
DVD Talk Godfather
 
fumanstan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Irvine, CA
Posts: 55,343
Re: "Search Forum" not working

Seems to work for me, if I'm using the right thing you're describing. I never even noticed that up there before, I always used the advanced search.
fumanstan is offline  
Old 04-19-13, 09:05 PM
  #6  
DVD Talk Limited Edition
 
Join Date: Feb 2000
Location: Sunny Hawaii
Posts: 6,646
Re: "Search Forum" not working

Yeah, works fine for me.
TheBang is offline  
Old 04-20-13, 12:48 AM
  #7  
DVD Talk Legend
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Location: Lower Beaver, Iowa
Posts: 10,522
Re: "Search Forum" not working

I got the redirect earlier today, but now it's working fine. I guess the check cleared.
Mr. Salty is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.