Forum Feedback and Support Post forum feedback and related problems, here.

"new thread" button not showing up!!

Old 09-22-03, 10:01 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: The Poconos, PA
Posts: 346
"new thread" button not showing up!!

Well, I'm at work now and it does here...but at home for some reason, the NEW THREAD button doesn't show up for me.

Any ideas?
vice86 is offline  
Old 09-22-03, 10:08 AM
  #2  
Admin Emeritus
 
Join Date: Jan 2001
Location: Texas, our Texas! All hail the mighty state!
Posts: 12,842
Have you read the section on "Missing Buttons" in the FAQ?
Static Cling is offline  
Old 09-22-03, 11:08 AM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: The Poconos, PA
Posts: 346
DOH!! No....send me to the corner with the dunce cap....going to read the FAQ now.
vice86 is offline  
Old 09-22-03, 11:13 AM
  #4  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: The Poconos, PA
Posts: 346
Damn Norton Internet Security!!! Messing up a few websites for me.
vice86 is offline  
Old 09-22-03, 11:15 AM
  #5  
Moderator
 
Groucho's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 70,839
How did you start this thread without the button? It's a paradox...the universe is imploding in on itself...argggggggggh.
Groucho is offline  
Old 09-22-03, 11:54 AM
  #6  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2002
Location: The Poconos, PA
Posts: 346
lol...work = no Norton Internet Security...no problem...home = NIS...problem.
vice86 is offline  
Old 09-23-03, 10:48 PM
  #7  
DVD Talk Limited Edition
 
Join Date: Jan 2001
Location: Florida
Posts: 5,456
my parents computer has this same problem. I just push buttons randomly in the area the button is supposed to be, and eventually I find it.
RoQuEr is offline  
Old 09-24-03, 05:24 PM
  #8  
DVD Talk Limited Edition
 
Join Date: Mar 2001
Location: wishing I was in Vegas
Posts: 6,646
Originally posted by Groucho
How did you start this thread without the button? It's a paradox...the universe is imploding in on itself...argggggggggh.


At work they have some kinda security (and "adult site" blocking) that removes all of the buttons. The links (report this post, etc.) are still there, and I can reply using quick reply. But if I want to do something fancy, I've got to make sure I do it right the first time, 'cause I don't have the edit or delete post buttons.
Wizdar is offline  
Old 09-24-03, 05:25 PM
  #9  
Moderator
 
Groucho's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 70,839
Originally posted by RoQuEr
I just push buttons randomly in the area the button is supposed to be, and eventually I find it.
Sounds like my strategy in the back seat during high school.
Groucho is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.