Problem with X-Men 1.5 NOT THE BLACK BAR ONE

 
Old 05-10-03, 06:16 PM
  #1  
DVD Talk Legend
Thread Starter
 
Mopower's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: The Janitor's closet in Kinnick Stadium
Posts: 15,726
Problem with X-Men 1.5 NOT THE BLACK BAR ONE

I finally got around to watching the second disc of X-Men 1.5 and there is a problem. During the sequences if the volume of sound increases or if the scene gets loud, the video will wash out. Meaning it will get distorted and change color. One time it blinked "unusable signal" on the tv. I hope it's not my receiver. I have a new Toshiba DVD player. The only time I have ever seen it happen is with the 1.5 disc. Anyone else have this problem?
Mopower is offline  
Old 05-10-03, 06:31 PM
  #2  
DVD Talk Hero
 
TomOpus's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Kansas City, MO
Posts: 33,577
I'll check mine but can you give a more specific place where it happens? Does it always happen at the same place?
TomOpus is offline  
Old 05-10-03, 06:44 PM
  #3  
DVD Talk Legend
Thread Starter
 
Mopower's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: The Janitor's closet in Kinnick Stadium
Posts: 15,726
Originally posted by TomOpus
I'll check mine but can you give a more specific place where it happens? Does it always happen at the same place?

It did it most in the X-Men.com specials. When the actors are talking about the movie and everytime it switched from the actor to the action scene it would skip and wash out with red and green flashes. It only does it for a slit second. It did it during all of the trailers for the film as well. I watched the last half of the movie and it didn't do it. I didn't notice it on anything else I tried either.
Mopower is offline  
Old 05-10-03, 08:40 PM
  #4  
DVD Talk Hero
 
TomOpus's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Kansas City, MO
Posts: 33,577
I checked out my disc and didn't experience any problems (not counting the flashes that are intentional). I have a Toshiba SD4800 so you might want to try the disc on another player. Otherwise, if possible, take it back and try another one. Maybe someone else can try theirs too.
TomOpus is offline  
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.