Go Back  DVD Talk Forum > General Discussions > Tech Talk
Reload this Page >

Help can't post using IE 5.5 or Netscape 4.x but can with NS 7??

Tech Talk Discuss PC Hardware, Software, Internet and Other Technology

Help can't post using IE 5.5 or Netscape 4.x but can with NS 7??

Old 09-04-02, 07:58 PM
  #1  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: BV VA
Posts: 6,061
Help can't post using IE 5.5 or Netscape 4.x but can with NS 7??

Ok this is weird. The new post button doesn't appear for me here on this board using IE 5.5 or Netscape 4.x but it does using Netscape 7.0 beta?

I've looked at other boards similar to this one but this is the only that it doesn't show up on?

Any ideas? I've cleared all cookies but still no luck.
kantonburg is offline  
Old 09-04-02, 08:01 PM
  #2  
DVD Talk Hero
 
Join Date: Aug 2001
Location: in da cloud
Posts: 26,196
I have no problems with IE6. Maybe you need to run an update. Sounds like a script isn't running properly.
al_bundy is offline  
Old 09-04-02, 08:04 PM
  #3  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: BV VA
Posts: 6,061
Well I uninstalled IE 6 last week because plainly, I didn't like it. For one it doesn't open pictures in the same browser window and I like using IE for opening jpgs. Even made a post here about it Went back to IE 5.5 and whalla...problem fixed.

Anyway that doesn't explain Netscape 4.7 not working either. Worked fine in both yesterday.
kantonburg is offline  
Old 09-04-02, 08:08 PM
  #4  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: BV VA
Posts: 6,061
Well just checked all the vBulletin sites I have bookmarked and they all work fine.

mod?
kantonburg is offline  
Old 09-04-02, 08:11 PM
  #5  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne Australia
Posts: 769
Im using Netscape 4.0 and its works fine for me
Gattman is offline  
Old 09-04-02, 08:12 PM
  #6  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: BV VA
Posts: 6,061
Yea this is weird.

checked gotapex, tivocommunity and both work fine in IE 5.5 and Netscape 4.7 but DVDTalk will only let me post in NS7???
kantonburg is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.