Go Back  DVD Talk Forum > DVD Discussions > HD Talk
Reload this Page >

problem with french hd-dvd of Brotherhood of the Wolf

HD Talk The place to discuss Blu-ray, 4K and all other forms and formats of HD and HDTV.

problem with french hd-dvd of Brotherhood of the Wolf

Old 11-20-07, 07:04 AM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
problem with french hd-dvd of Brotherhood of the Wolf

to those of you out there that have the french hd-dvd of brotherhood of the wolf, are any of you having problems with dts-ma track on it? i have my a-35 hooked up to a pioneer elite 91 w/ hdmi and when i play the dts-ma track, i keep getting a loud popping and clicking noise.

anybody have this problem or heard of it?
dyerjp is offline  
Old 11-20-07, 08:34 AM
  #2  
DVD Talk Hero
 
Join Date: May 2001
Posts: 36,850
How do you have your A-35 hooked up to your receiver? Also through HDMI or through optical. Cos I get clicking and popping noises in certain parts of Transformers (mainly towards the end and once during Sam's first appearance) but have read that I get that cos my player is hooked to my receiver via optical.
RocShemp is offline  
Old 11-20-07, 07:05 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
Originally Posted by RocShemp
How do you have your A-35 hooked up to your receiver? Also through HDMI or through optical. Cos I get clicking and popping noises in certain parts of Transformers (mainly towards the end and once during Sam's first appearance) but have read that I get that cos my player is hooked to my receiver via optical.
via hdmi, transformers worked good for me. brotherhood of the wolf is the only disc that i am currently having problems with.
dyerjp is offline  
Old 11-20-07, 07:55 PM
  #4  
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: up north! with a dozen of reindeers
Posts: 239
is it always at the same place? is it every 2-3 seconds?
Tom Army is offline  
Old 11-20-07, 08:57 PM
  #5  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
my noises are constant
dyerjp is offline  
Old 11-21-07, 07:22 AM
  #6  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 541
I watched it previously on my 360 add-on before I got the A35, and there were no problems. Since I got the A35, I watched a few scenes so I could experience the DTS-HD-MA (and it's cool!). Didn't notice any popping.

Do you have to play it for long before the popping starts? And have you upgraded your firmware?
gorgo99 is offline  
Old 11-21-07, 01:24 PM
  #7  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
Originally Posted by gorgo99
I watched it previously on my 360 add-on before I got the A35, and there were no problems. Since I got the A35, I watched a few scenes so I could experience the DTS-HD-MA (and it's cool!). Didn't notice any popping.

Do you have to play it for long before the popping starts? And have you upgraded your firmware?

the fimware is upgraded and the noise starts the second that the movie does. do you have the UK disc or the french one? a friend of mine is testing out my french dvd but i haven't heard back from him. maybe it is just a bad disc or something.
dyerjp is offline  
Old 11-23-07, 04:24 PM
  #8  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
well, my friend tried it out and it plays fine on his onkyo. guess it's a problem w/ my receiver.
dyerjp is offline  
Old 11-23-07, 08:44 PM
  #9  
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Scranton, Pa
Posts: 785
I can't even find this movie on regular dvd let alone hd lol.
mike2 is offline  
Old 11-23-07, 09:32 PM
  #10  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
Originally Posted by mike2
I can't even find this movie on regular dvd let alone hd lol.

ordered it from xploitedcinema.com
dyerjp is offline  
Old 11-24-07, 12:04 AM
  #11  
DVD Talk Ultimate Edition
 
lordzeppelin's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Pittsburgh, PA GO PENS!
Posts: 4,946
Originally Posted by dyerjp
ordered it from xploitedcinema.com
Same. You gotta love the packaging mistakes on it...

But to add, I have a Toshiba A2, and I've got no problems with the disc at all. Perhaps it's just a bad disc...or for some reason, your receiver or player doesn't like the particular encoding. Either way, it's weird.
lordzeppelin is offline  
Old 11-24-07, 12:41 AM
  #12  
Cool New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: SLC, UT
Posts: 33
I've encountered similar pops & clicks with the DTS-HD MA soundtracks on the Silent Hill and Underworld imports. The same clicks & pops occurred with both the optical output (downmixed 1.5mbps DTS) and with PCM output over HDMI. I did not encounter this issue with any of my other DTS-HD MA imports (Total Recall, Brotherhood of the Wolf, Terminator 2). Player is a Toshiba HD-A2, and reciever is a Pioneer Elite VSX-92TXH.

I've seen a few posts over at AVS Forum that stated that Toshiba had acknowledged these pops & clicks as a firmware bug, but I believe that was in reference to the HD-XA2 (sorry, didn't keep any links). It's possible that the same issue exists in the other Toshiba players' firmware, in which case it'll probably be fixed via a future firmware update.
skriefal is offline  
Old 11-24-07, 01:05 AM
  #13  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
Originally Posted by skriefal
It's possible that the same issue exists in the other Toshiba players' firmware, in which case it'll probably be fixed via a future firmware update.

just tried the french hd-dvd of terminator 2. it still plays that horrid noise when i play the dts-ma track on it. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by dyerjp; 11-24-07 at 03:24 AM.
dyerjp is offline  
Old 11-30-07, 04:10 PM
  #14  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: harpers ferry, wv
Posts: 659
just talked to pioneer about the clicking and popping noise when playing dts-ma on my elite 91 receiver, according to them, the problem is with toshiba and not with my receiver. they claimed to have played all toshiba players on their equipment and got the same popping noise but that it must be toshiba's problem. also, he claimed that the 1.3 firmware should've fixed the problem. well, it didn't with me.
dyerjp is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.