DVD Talk Forum

DVD Talk Forum (https://forum.dvdtalk.com/)
-   Forum Feedback and Support (https://forum.dvdtalk.com/forum-feedback-support-4/)
-   -   Forums Slow Loading Lately? (https://forum.dvdtalk.com/forum-feedback-support/590155-forums-slow-loading-lately.html)

Trevor 06-14-11 04:27 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 

Originally Posted by IBobi (Post 10816894)
I am still not able to reproduce a slowness or hangup issue. I've tried with IE, FF and Chrome.

Is this occurring when posting or when viewing or both?

Paul

For me, it happens when I try to open a thread. It hangs, and won't load until I refresh it.

It was pretty bad at one point weeks ago, then was fairly minor for awhile, but now it happens with about one out of every five threads I try to load.

Using IE and a T1 connection now.

Edit to add: And what Fumanstan said. All hours of the day, multiple browsers, multiple computers, multiple connection speeds.

spainlinx0 06-14-11 09:18 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
It has happened during posting for me, but I am on DVDTalk a lot during the day, and it seems to be completely random to me. Perhaps you aren't seeing because you aren't as addicted to this message board as the rest of us.

Numanoid 06-18-11 09:54 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
I honestly haven't noticed the slowness for a few days now.

spainlinx0 06-21-11 11:09 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
A few brief hangs had me wondering if it was back, but then if I reclick the link, it loads fast. Seems to be mostly OK now.

X 06-21-11 12:31 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 

Originally Posted by spainlinx0 (Post 10825771)
A few brief hangs had me wondering if it was back, but then if I reclick the link, it loads fast. Seems to be mostly OK now.

I've had the same thing happen and have reported it to the IB tech people.

spainlinx0 06-22-11 08:36 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Nevermind. I have already had quite a few hangups today.

AGuyNamedMike 06-24-11 02:59 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
It's the ad servers.

DirkUSA 06-27-11 11:14 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 

Originally Posted by AGuyNamedMike (Post 10830382)
It's the ad servers.

Damn, I keep reading "sad" servers.

focker 07-11-11 02:01 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
It's been almost unusable at times over the last few days, requiring multiple refreshes to get pages to load.

tommyp007 07-11-11 02:08 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
super slow for me as well. IE9 on Windows 7.

focker 07-11-11 04:06 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Oddly, it seems to be working better in Firefox than Chrome today. I can't even get most pages to load in Chrome.

IBobi 07-12-11 06:30 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Bringing it up in the tech que.

Adam Tyner 07-12-11 07:05 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
This happens to me somewhere around half the time, if I had to guess.

First attempt at opening this thread:
http://www.dvdtalk.com/reviews/image...10515402_2.jpg

Second (where I guess the CSS load timed out):
http://www.dvdtalk.com/reviews/image...10515402_1.jpg

Traceroute #1:
Code:

C:\Users\adam>tracert forum.dvdtalk.com

Tracing route to www.dvdtalk.com [98.158.194.154]
over a maximum of 30 hops:

  1    10 ms    12 ms    10 ms  10.186.128.1
  2    10 ms    9 ms    9 ms  96-34-66-12.static.unas.sc.charter.com [96.34.66
.12]
  3    13 ms    10 ms    11 ms  dtr02spbgsc-tge-4-3.spbg.sc.charter.com [96.34.6
4.16]
  4    12 ms    10 ms    18 ms  crr02spbgsc-tge-0-1-0-7.spbg.sc.charter.com [96.
34.64.55]
  5    12 ms    14 ms    16 ms  96-34-2-108.static.unas.mo.charter.com [96.34.2.
108]
  6    13 ms    14 ms    15 ms  bbr01spbgsc-tge-0-0-0-2.spbg.sc.charter.com [96.
34.0.42]
  7    20 ms    19 ms    20 ms  xe-11-0-0.edge3.Washington1.Level3.net [4.59.144
.69]
  8    20 ms    19 ms    19 ms  vlan90.csw4.Washington1.Level3.net [4.69.149.254
]
  9    25 ms    20 ms    32 ms  ae-94-94.ebr4.Washington1.Level3.net [4.69.134.1
89]
 10    82 ms    80 ms    81 ms  ae-4-4.ebr3.LosAngeles1.Level3.net [4.69.132.81]

 11    81 ms    80 ms    79 ms  ae-93-93.csw4.LosAngeles1.Level3.net [4.69.137.4
6]
 12  262 ms  209 ms  212 ms  ae-41-90.car1.LosAngeles1.Level3.net [4.69.144.1
95]
 13    84 ms    84 ms    84 ms  INTERNET-BR.car1.LosAngeles1.Level3.net [4.59.56
.162]
 14    *        *        *    Request timed out.
 15    *        *        *    Request timed out.
 16    *        *        *    Request timed out.
 17    *    ^C
C:\Users\adam>

Traceroute #2:

Code:

C:\Users\adam>tracert forum.dvdtalk.com

Tracing route to www.dvdtalk.com [98.158.194.154]
over a maximum of 30 hops:

  1    10 ms    10 ms    9 ms  10.186.128.1
  2    11 ms    10 ms    10 ms  96-34-66-12.static.unas.sc.charter.com [96.34.66
.12]
  3    11 ms    10 ms    11 ms  dtr02spbgsc-tge-4-3.spbg.sc.charter.com [96.34.6
4.16]
  4    11 ms    11 ms    11 ms  crr02spbgsc-tge-0-1-0-7.spbg.sc.charter.com [96.
34.64.55]
  5    14 ms    15 ms    11 ms  96-34-2-108.static.unas.mo.charter.com [96.34.2.
108]
  6    18 ms    19 ms    15 ms  bbr01spbgsc-tge-0-0-0-2.spbg.sc.charter.com [96.
34.0.42]
  7    19 ms    22 ms    20 ms  xe-11-0-0.edge3.Washington1.Level3.net [4.59.144
.69]
  8    18 ms    19 ms    22 ms  vlan90.csw4.Washington1.Level3.net [4.69.149.254
]
  9    27 ms    20 ms    31 ms  ae-94-94.ebr4.Washington1.Level3.net [4.69.134.1
89]
 10    80 ms    80 ms    82 ms  ae-4-4.ebr3.LosAngeles1.Level3.net [4.69.132.81]

 11    87 ms    79 ms    79 ms  ae-93-93.csw4.LosAngeles1.Level3.net [4.69.137.4
6]
 12    81 ms    80 ms    80 ms  ae-41-90.car1.LosAngeles1.Level3.net [4.69.144.1
95]
 13    84 ms    84 ms    84 ms  INTERNET-BR.car1.LosAngeles1.Level3.net [4.59.56
.162]
 14    *        *        *    Request timed out.
 15    *        *        *    Request timed out.
 16    *        *        *    Request timed out.
 17    *    ^C
C:\Users\adam>


kd5 07-12-11 08:57 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Forum links and posts loading slow in IE8 on XP SP3. -kd5-

focker 07-12-11 09:35 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
I haven't had one failed try since using Firefox today and yesterday, but Chrome fails to load almost every page now. There's nothing different about how they're set up (i.e. no proxies, no separate DNS servers, etc.).

The Man with the Golden Doujinshi 07-16-11 08:45 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Last couple of days have been awful for me

Numanoid 07-16-11 10:58 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
I've had to completely abandon using Chrome. The waits are awful on DVD Talk. Firefox seems moderately faster.

focker 07-17-11 12:55 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 

Originally Posted by Numanoid (Post 10856614)
I've had to completely abandon using Chrome. The waits are awful on DVD Talk. Firefox seems moderately faster.

Me too. I've been using Chrome for everything else and Firefox for DVDTalk. I may have to switch back to Firefox if they don't get this fixed.

Dr_Evil 07-19-11 08:30 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Chrome is still barely working. Hope they are looking into this.

benedict 07-19-11 08:38 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
I believe that this has been "escalated" within IB but cannot speak with any authority as to the likely actions/results that will flow from said escalation.

IBobi 07-20-11 02:15 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Going to try to get a close look at this today. Fear not, I feel your pain!

Paul

clckworang 07-20-11 03:11 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
I was just coming here to report the same issue. I've been having a lot of delays today, much more than usual, using Chrome. Seems to be doing better, though. Thanks for looking into it!

Bronkster 07-22-11 10:37 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Also coming to report, since it's been erratically consistent for a few days now. I've seen it worse, but there's a noticeable delay from clicking on anything to when the page displays. I'm using Firefox.

X 07-22-11 10:40 AM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 

Originally Posted by Bronkster (Post 10863377)
Also coming to report, since it's been erratically consistent for a few days now. I've seen it worse, but there's a noticeable delay from clicking on anything to when the page displays. I'm using Firefox.

I've been talking to IB about that exact behavior. Posts generally take a while to commit as well.

focker 07-23-11 09:57 PM

Re: Forums Slow Loading Lately?
 
Things still load just a little slow in Chrome, but it's been much better. Nothing seems to be timing out tonight.


All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.