DVD & Home Theater Gear Discuss DVD and Home Theater Equipment.

help with SS2300 and S350 HDMI connection

Old 04-22-09, 06:26 PM
  #1  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
help with SS2300 and S350 HDMI connection

Hi everyone. Hope someone can help me with this.
I just bought a S350 after deciding to get rid of my PS3 (since I only used it for watching movies). I have a SS2300 home theater set up.
When I run one HDMI cable from the BD player to the receiver, and another from the receiver to the TV (which is a Philips), the screen will flash for a second, and then go to "No Video Signal." When I plug the S350 directly into the TV, everything works fine. I should add that I never had this problem with the PS3 connecting to the receiver.
I've tired every combination of HDMI cables and nothing works when running it through the receiver. Can anyone please help?

Thanks,
R
Rayrayvf is offline  
Old 04-23-09, 08:01 AM
  #2  
DVD Talk Ultimate Edition
 
SoSpacey's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Jersey
Posts: 4,238
Re: help with SS2300 and S350 HDMI connection

did you try a different hdmi connection on your tv?
SoSpacey is offline  
Old 04-23-09, 08:10 AM
  #3  
DVD Talk Legend
 
Join Date: Jun 1999
Location: USA
Posts: 12,201
Re: help with SS2300 and S350 HDMI connection

Welcome to the wonderful world of hdmi.

If there is a handshake issue there is likely nothing anyone can do unless there is some type of future firmware update that you can apply to one or more of your devices.

I gave up on my issue and will just wait until I have to upgrade my equipment
Brian Shannon is offline  
Old 04-23-09, 08:52 AM
  #4  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Re: help with SS2300 and S350 HDMI connection

Originally Posted by SoSpacey View Post
did you try a different hdmi connection on your tv?
I tried four different HDMI cables in various combinations. In every case, when connected directly to the TV, the BD worked fine, but when connected through the receiver, it wouldn't. Meanwhile, the PS3 and other components worked with the receiver just fine, using the same HDMI cables.
I spent two hours on tech support with Sony last night, getting passed from person to person. No one was able to help.
About three times during this long process, things randomly started to work, but as soon as I turned off the BD and receiver and turned them back on, the problem returned. So odd. Returning the player today; going to see if another one works.
Rayrayvf is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.