DVD & Home Theater Gear Discuss DVD and Home Theater Equipment.

No picture, only sound...TV/monitor

Old 02-12-05, 04:42 PM
  #1  
DVD Talk Limited Edition
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: Michigan
Posts: 6,576
No picture, only sound...TV/monitor

Ok, I have a 17" Gateway WS Monitor hooked up to my PC. The pc monitor works great, using the DVI cable....

However, I also have an analog cable for my TV hooked DIRECTLY to the monitor, so it's not going through a TV Tuner card.

Now, my TV has worked fine on there, I got a picture and sound....however, today, I tried to use the TV with my PIP on my monitor, and no picture, only sound. Even if I just use it on my Analog TV, no picture.

Why would this be? All the other TV's in my house are working fine, just this.

I have a splitter hooked up but my cable modem is working fine, and I have a booster, so there should be no loss of signal.

Any ideas? I've checked all the settings, and they are correct? Does the actual cable running into monitor go bad? Just seems weird since I get sound.

HELP!

thanx
DJ_Longfellow is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.