DVD & Home Theater Gear Discuss DVD and Home Theater Equipment.

Please help. my REPLAY doesn't work!

Old 01-29-02, 01:19 AM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2000
Location: LA, CA, USA
Posts: 84
Please help. my REPLAY doesn't work!

Hi

I have a 20hr Replay PVR and it is not working.
the unit has been unplugged for a week and when i plugged it back, only the screen with 'some TVs have all the fun' message shows and doesn't respond at all.
anyone can help??

the unit is about 6 month old.

thanks!!
sphereman is offline  
Old 01-29-02, 08:36 AM
  #2  
DVD Talk Platinum Edition
 
Join Date: Nov 2000
Location: On the outskirts of Reality -> Lockport, NY
Posts: 3,232
You may want to check in this ReplayTV only forum.. many might have had the same issue..

http://www.avsforum.com/avs-vb/forum...php?forumid=27
theedge is offline  
Old 01-29-02, 12:50 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Jul 1999
Posts: 763
I had this problem and to fix it I unplugged it and plugged it back in over 50 times until it booted up. The easiest way was to plug it into the cable box and use the remote to turn it on and off.
D300 is offline  
Old 01-29-02, 04:04 PM
  #4  
DVD Talk Special Edition
 
Join Date: Jan 2000
Location: New Hampshire
Posts: 1,128
I know you've probably already tried it but a soft reset usually clears up any problems I'm having (hold down power for about 10 seconds). If that doesn't work I second the comment to ask at avsforum.
Icculus is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.