DVD Talk
Constantine D.E. glitch [Archive] - DVD Talk Forum
 
Best Sellers
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
The Longest Day
Buy: $54.99 $24.99
9.
10.
DVD Blowouts
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Alien [Blu-ray]
Buy: $19.99 $9.99
8.
9.
10.

PDA
DVD Reviews

View Full Version : Constantine D.E. glitch


Willh51
07-19-05, 10:57 PM
Just wanted to post and see if anyone is having this problem. On my two year old Toshiba, Constantine freezes and will not continue at the layer change (I'm assuming it's a layer change). When Angela is telling Constantine that she saw demons too, it freezes after she says "and one day I didn't seem them anymore." The view changes to a side view and there's somekind of green scenary and then it stops. I also can't access any of the chapters following it. I will be exchanging and it sucks because I was right in the middle of the film. Hope this is an isolated incident.

Mike Lowrey
07-19-05, 11:15 PM
Don't know. Just got my copy today, but haven't gotten around to view it yet.

Heartagram
07-20-05, 03:44 AM
just finished viewing without any trouble.

rw2516
07-20-05, 07:01 AM
Layer change freezes are a "common" defect as far as defects go. I've had it happen with two diffent discs over the years. I just exchanged them and the replacement worked fine. I think it has something to do with the player being unable to open the second layer that's why you can't skip past it with scene selection.

mdc3000
07-20-05, 10:29 AM
exchange it. I've got a toshiba that is about 3-4years old and Constantine played fine for me.

MATT

symaxwell
07-21-05, 10:50 AM
Is it just me or does the soundtrack seem very quiet. I had to turn up the volume on this disk louder than usual. Anyone else notice this?

Bandit03
07-21-05, 10:58 AM
No freezing up on mine but i did notice a lower voice volume. I dont know if it was the way they filmed i or the DVD itself.

bjh_18
07-21-05, 01:41 PM
Yes, I do believe that is the point of the layer change because mine froze for a split second at that exact moment that you mentioned. But mine only lasted a moment and then continued without any problems.

Mike Lowrey
07-21-05, 01:44 PM
Yeah, it's definately the layer change. Apparently the OP's disc has a defective second layer. Exchange it and your problem should hopefully be solved.

buckee1
07-21-05, 01:47 PM
I can't speak for the R1 but the R3 played flawlessly and there was no problem whatsoever with the volume of the soundtrack. It's so loud I had to crank it down a few notches.

boe
07-21-05, 02:50 PM
Yes, the soundtrack was significantly lower. I played it about 15-20% louder on my preamp than any other DVD I own. I was worried I was going deaf! I also noticed some scenes that had plenty of actions something that looked like big blotch pixelization (for lack of a better term). Love the movie but would have prefered a better transfer and DTS!

C_Fletch
07-21-05, 08:14 PM
Mine played fine but I did notice the lower volume. No big deal.

tofferman
07-21-05, 08:52 PM
Yes, the soundtrack was significantly lower. I played it about 15-20% louder on my preamp than any other DVD I own. I was worried I was going deaf! I also noticed some scenes that had plenty of actions something that looked like big blotch pixelization (for lack of a better term). Love the movie but would have prefered a better transfer and DTS!

Maybe that explains why my wife kept asking me to turn it up, then turn it down. This happened numerous times and made it harder to enjoy the movie.

Willh51
07-22-05, 01:45 AM
I exchanged it and it played fine. I thought the transfer was very good. A review I read commented about the sound being like you guys said and I noticed it too. I believe that they wanted to scare the audience by making jumps/scares very loud. To do this they had a quiet mix and very loud sound effects. Overall, not a bad track but could have had better balanced. The extras are good from what I can see though.

Another thing that I remember now and should have been more worried about then: On my messed up copy, when the rating screen appeared (whatever came right before the opening logos) the sound from the movie played. It then stopped and played again correctly as the movie opened, must have been a bad pressing. Oh well, problem solved.

Perkinsun Dzees
07-23-05, 04:10 AM
Just watched my copy and it played fine all the way through. Glad you got your problem resolved. BTW, the movie was mediocre.